Social icons

LISBON DIARY | JANUARY

1. února 2017
Lisbon, Portugal, Ejnets
Leden se nesl ve velmi zvláštním duchu, vrátili jsme se do Lisabonu, kde jsem čekala zimu, ale zatím tady máme obstojně. Hned na to přišly nervy se stěhováním, novym bytem, změnou prostředí, opět jsme s Marcem osamotněli a s velkou, velkou otázkou: A co teď?
Lisbon, Portugal
Nuže, zkusili jsme se vrátit do starých kolejích, aneb jak jsme to vedli do teď, a to očividně nešlo, protože jsme skončili na pohotovosti, což mě na pár dní vyřadilo úplně z provozu a bylo na čase přehodnotit náš život tady a to, jak ho vedeme. Jenže to přehodnocení se nějak zvrhlo a místo spousty nové energie, přišly pochybnosti, strach, deprese a zvláštní samota, na kterou jsme nebyli za poslední tři měsíce zvyklí.
Leden se taky nesl v duchu sportu. Od té doby, co jsme se vrátili, jsem si řekla, takhle teda ne, já přece z toho surfu pořád padat nebudu a začala jsem makat. Né kvůli ostatním, ani kvůli sobě a postavě, natož nějaké dietě, ale abych se udržela se sílou při surfování, jelikož to není zrovna sranda a bez kondice to prostě nedáte. 
Byl to taky měsíc, kdy jsme začali plánovat náš výlet na Madeiru, Azory a kam po Portugalsku. Což se všechno samozřejmě pojí s financemi a jak asi sami víte, jakmile nejsou finance, to co si malujete do písku, může vlna pěkně rychle odnést.
Není ale všem dnům konec, je teprve leden a stejně jako sobě, tak i vám přeji všechno nejlepší do dalších měsíců, snažte se každý den zkusit něco nového, překonávejte své hranice a kupujte letenky, jízdenky či se jen tak vydejte na bláznivou jízdu životem. Protože mladší už nebudete, ha.
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Navštívili jsme několik nových míst v Lisabonu jako Village Underground (článek ZDE), LX Factory, kavárny The Mill a Hello, Kristof, zkusili jsme Lisbon free walking tour, zkusili jsme Pasteis de Nata Aloma, který vyhrál nejlepší Pasteis za minulý rok, ale shodli jsme se, že stejně nejlepší je Manteigaria! A do toho jsme našli nová místa na sledování západů slunce, ale o tom vám povím v samostatném článku.
Našli jsme také výbornou pizzu a přejídali se v čínských ilegálních restauracích, takže jsme vlastně jenom jedli.
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal, Hello Kristof
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal
Lisbon, Portugal

4 komentáře

  1. Skvelé fotky, milujem takéto články! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Do Lisabonu bych se někdy chtěla podívat, fotky jsou moc pěkné :) přesně tenhle typ článku mám moc ráda :) tak snad ti surfování půjde :)

    OdpovědětVymazat
  3. nádherné fotky, nikdy som Lisabon moc nevnímala, ale tvoje fotky mi otvorili oči, wau :)
    želám všetko dobré! veru mladší nebudeme :)

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)