Social icons

I DON'T LIKE YOU, BARCELONA

7. prosince 2016


Asi jsem jediná na celém světě, ale doopravdy nechápu celý ten humbuk kolem Barcelony. Trilion lidí, památky daleko od sebe a řekněme si popravdě, památky? Vážně? Všechno je předražené, tapas se tady vlastně ani nedají jíst a pláž? Jak to asi na té pláži vypadá v létě, co?
Za mě prostě ne, ne a ne. Až moc mi to připomnělo můj Erasmus ve Španělsku, kde nic a nikdo nefungovalo, vše měli na háku, nikde ukazatelé, všechno zmatené, pomalé a nepraktické. Prostě modernější klasické Španělsko..
Co byla ale velká pecka, koncert Allah-Las v Apolo club. Viděla jsem se už podruhé a musím říct, že tentokrát to snad bylo ještě lepší a moc vám je doporučuji. :)



4 komentáře

  1. Fuha, tak takýto názor na Barcelonu som nečakala:) Ja som ju navštívila pred dvomi mesiacmi a zamilovala som si ju, len ma mrzí, že nám nevyšlo počasie:/ Ale tak sto ľudí, sto chutí, fotky sú nádherné!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se v Barceloně líbilo, akorát by se teda mohli naučit trochu víc anglicky, ať se s nimi člověk nedomlouvá rukama nohama... :)))

    Ela

    OdpovědětVymazat
  3. Tvé rozčarování naprosto chápu - tohle podle mě patří k jižanským kulturám, nejdříve jsem se v Římě cítila stejně, ale nakonec jsem si ho naprosto zamilovala a tyhle "maličkosti" hodila za hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  4. V Barcelone jsem nebyla, tudiz nemohu posoudit. Ale chapu to. Ja treba nemam rada Viden, ne a ne. Nelibi se mi. Palace hezky, ale to netvori cele mesto....a co se tyce kultury, jeden Erasmus jsem travila v Zahrebu a z urcitych zvyku me tam take kleplo. Rada si ale projdu zbytek tveho blogu :) treba do Madridu bych se rada podivala.

    OdpovědětVymazat

Thank you for your lovely comments! :)